Lid worden / opzeggen – BAN

Lid worden / opzeggen

Bij BAN is het mogelijk om zowel om competitie als recreatief badminton te spelen voor junioren en senioren. Kom je voor het eerst? BAN heeft een racket dat je kan lenen, je moet zelf sportkleding en zaalschoenen meenemen. De contributie wordt halfjaarlijks via een automatische incasso betaald. De contributiebedragen zijn op de pagina contributie te vinden.

Deze pagina bestaat uit de volgende drie items:

  1. Informatie soorten lidmaatschappen
  2. Aanmelden lid
  3. Afmelden lid
Aanmelden als lid

Het aanmelden gaat via een digitaal inschrijfformulier. De inschrijving zal naar de ledenadministratie worden gestuurd. Via e-mail ontvang je een bevestigingsmail met je inschrijving als bijlage (in PDF) toegevoegd.

Afmelden als lid

Het afmelden als lid van BAN kan je via de knop hieronder doen.

Per 1 juli, opzeggen voor 25 mei.
Per 1 januari, opzeggen voor 15 november.


Informatie soorten lidmaatschappen

Junioren recreanten

Er zijn voor junioren die recreatief willen badmintonnen twee speel mogelijkheden, namelijk op de onderstaande dagen en tijden.

LocatieSporthalDag en tijdTrainers
Vathorstde Icoonmaandag van 17:45 – 19:15 uurRedmar en Edwin
Vathorstde Icoonwoensdag van 18:00 – 19:30 uurRedmar en Edwin
Hooglandde Bieshaarzaterdag van 09:00 – 10:00 uurThomas, Ton en Jeroen

Er zijn altijd gediplomeerde trainers aanwezig die de training verzorgen. Daarnaast lopen er een aantal assistent trainers rond. Wil je een keer mee komen doen? Stuur even een mailtje naar ledenadministratie@banbadminton.nl

Senioren recreanten

Je kan 3 keer te komen spelen om de sfeer bij BAN te proeven. Er zijn vier mogelijkheden om recreatief te badmintonnen, namelijk op:

LocatieSporthalDag en tijd
AmersfoortSporthal Juliana van Stolbergwoensdag van 09:00 – 10:30 uur
Vathorstde Icoonwoensdag van 20.00 – 22.00 uur
Vathorstde Brondonderdag van 20.00 – 22.00 uur
Hooglandde Bieshaarvrijdag van 20.00 – 22.30 uur

Tijdens deze avonden kan er vrij gespeeld worden. Na 15 min draait het door en komen er nieuwe spelers op baan. Je kan zelf bepalen tegen wie je speelt. In alle sporthallen worden er borden met namen labels gebruikt. Het is een eenvoudig systeem en er zijn altijd wel mensen aanwezig die het willen uitleggen. Je kan gewoon binnenlopen, vooraf opgeven is hiervoor niet nodig. Er zijn gast labels aanwezig. Na 3 keer spelen kan je besluiten om lid te worden.

Junioren competitie

Junioren kunnen bij BAN in elke categorie deelnemen aan de regio competitie. Je speelt dan tegen andere teams binnen midden Nederland. Naast de competitiewedstrijden train je twee keer per week. De dag hangt af van de trainingsindeling en de teamindeling. Je krijgt training van een gediplomeerde trainer(s) en assistent trainer(s). Tijdens de thuiswedstrijden zal jouw trainer ook aanwezig zijn om je te coachen.

LocatieSporthalDag en tijdTeams
Vathorstde Icoondinsdag van 18:30 – 20:00 uurAlle jeugd teams
Vathorstde Icoondonderdag van 18:30 – 20:00 uurAlle jeugd teams
Senioren competitie

Bij BAN is het ook mogelijk om als senior (iedereen boven 18 jaar) competitie te spelen. Je krijgt dan één of twee keer per week training van een gediplomeerde trainer. De dag hangt af van de trainingsindeling en de teamindeling. In het weekend zij de competitiewedstrijden, jouw trainer zal zo veel mogelijk bij de thuiswedstrijden aanwezig zijn om te coachen.

LocatieSporthalDag en tijdTeams
Vathorstde Icoonvan 20:00 – 21:30 uurTeam 1 tm 5
Vathorstde Icoonvan 20:00 – 21:30 uurTeam 6, 7 en M1
Vathorstde icoonvan 20:00 – 21:30* uurTeam 1 tm 5
* Na de training is er de mogelijkheid om tot 22:00 uur wedstrijden te spelen.

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.