Zeewolde Open Toernooi – BAN

Zeewolde Open Toernooi

B.C. Zeewally organiseert volgend jaar voor de tweede keer het Zeewolde Open Toernooi! Op zondag 22 mei barst het los. Het toernooi duurt van 09.00 uur tot ongeveer 17.00 uur en daarna is er een mogelijkheid om te blijven eten. Let op, de inschrijving sluit op 8 mei dus wees er snel bij! Dus wat is de opzet? Je kunt je samen met een partner inschrijven voor één van de vier poules: 3e klasse mix, 4e klasse mix, recreanten mix en recreanten heren dubbel. In elke poule komen maximaal zeven teams, en je speelt één wedstrijd tegen elk team. De wedstrijden bestaan uit twee sets tot 21, met verlenging mogelijk. Bij gelijkspel worden de punten gelijk verdeeld.
De inschrijving is open voor iedereen! De kosten voor het toernooi bedragen €5 per persoon. Voor het eten rekenen we slechts €10 per persoon. Je hoeft je per team maar één keer in te schrijven, laat daarbij ook weten of jullie mee-eten. Betalen doe je contant op de dag zelf.

Het toernooi wordt gespeeld in Sporthal ’t Baken, Horsterweg 25. Inschrijven kan door onderstaande formulier te mailen naar activiteitencommissie@zeewally.nl. Tot 22 mei!

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.