Wim Top overleden – BAN

Wim Top overleden

Bestuur, trainers en leden van BAN zijn diep geschokt door het plotselinge overlijden van Wim Top. Zij wensen zijn vrouw en zoon veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Wim Top was in vele opzichten een unieke badminton-man. Hij was, niet alleen binnen BCA maar binnen de hele Nederlandse badmintonwereld, een enorme hardwerkende doorzetter met heldere ideeën. Wim was vrijwel altijd en bijna doorlopend aanwezig in de sporthal, geen wedstrijd was compleet zonder hem. Hij ontbrak niet bij overleggen en had een goede band met veel spelers en officials.

Wim had gedurfde, maar uitvoerbare voorstellen om de badmintonsport op een hoger niveau te brengen. Hij wilde meer aandacht voor alle facetten van de badmintonsport  en de bekendheid over badminton vergroten.

Wim had veel goede contacten zodat hij anderen wist mee te nemen om de vernieuwing en professionalisering in de Nederlandse badmintonwereld te realiseren. Alle Nederlandse badmintonspelers zijn hem daar dankbaar voor.

Wim was bovenal een voorbeeld voor elke vrijwilliger. Hij zette zich immers met ongekende energie en volharding in voor de badmintonsport en deed daarbij alles wat nodig was.     

Het is onwerkelijk dat Wim uit het leven geroepen is, vlak voor het moment dat hij na al die dienstbare jaren eindelijk een stapje terug wilde doen en gaan genieten van het leven ná en náást het badmintonnen.

Wim laat als persoon en badminton-liefhebber een rijke nalatenschap achter aan alle beoefenaren van de badmintonsport. Het zal niet gemakkelijk zijn, maar een passend eerbetoon aan deze gigant om in zijn geest alles in het werk te stellen de badmintonsport die plaats te geven die Wim voor de sport van racket en shuttle voor ogen had.

Wim enorm bedankt en rust in vrede. 

Bestuur BAN

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.