Wilma Pijpers overleden – BAN

Wilma Pijpers overleden

Op donderdag 24 november overleed Wilma Pijpers. Wilma was van alle BAN-leden het langst lid van de vereniging. Zij sportte jarenlang op vrijdagavond. Bij het openingstoernooi van BAN zat zij achter de organisatietafel en genoot volop van alle sportieve bedrijvigheid.

Toen zij het noodgedwongen fysiek rustiger aan moest doen, na ingrijpende operatie aan haar knieën, stapte zij over naar de woensdag Schuilenburg recreanten. Daar had zij een eigen spelwijze ontwikkeld: ‘Als ik het aan het net doe, neem jij dan de rest van het veld voor je rekening?’

Bij de woensdag recreanten was zij een trouwe en graag geziene speelster. Wilma was erg sociaal, een echte doorzetter, beschikte over een groot gevoel voor humor en rechtvaardigheid. Zij had een bewonderenswaardige ‘niet zeuren’ mentaliteit en genoot van haar kinderen, haar vriendinnen, het zeilen en badmintonnen: van al het goede dat het leven haar bood.

De operatie aan haar maag leek goed verlopen, maar na korte tijd, voor velen volkomen onverwacht, bleek het opnieuw helemaal mis. Wilma kreeg veel steun maar verzwakte snel.

Het was duidelijk dat zij deze strijd niet kon winnen. Bedroefd, maar vol goede herinneringen nemen we veel te vroeg afscheid van Wilma. Zij was een markante persoonlijkheid, iemand die we niet snel zullen vergeten.

We wensen haar zonen en andere familieleden veel sterkte.

BAN bestuur

BAN Woensdag Schuilenburg Recreanten

Zie hieronder de rouwkaart.

wilma-pijpers-001

wilma-pijpers-002

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.