Vrijdagavond van Bieshaar naar Icoon? – BAN

Vrijdagavond van Bieshaar naar Icoon?

Het bestuur wil graag weten hoe BAN-leden denken over het idee op de vrijdagavond niet meer in de Bieshaar, maar in het Icoon te spelen. Dit is dus duidelijk een idee en nog lang geen besluit. Voorwaarde daarbij is dat de BAN-leden achter dit besluit staan en ook zijn dat BAN gedurende meerdere jaren op de vrijdagavond in het Icoon terecht kan.

De ultieme wens om op één locatie te spelen speelt al veel langer en heeft een aantal redenen.

  1. a) Het is organisatorisch eenvoudiger. Voor de BAN barcommissie zou het een flinke tijdsbesparing zijn op schoonmaak en boodschappen doen als we op slechts één locatie een bar en voorraad hebben. 
  2. b) Het onderhoud van de vloer in de zaal en de kleedkamers is een bron van irritatie. Daarover wordt vaak met SRO gediscussieerd. Dit geldt zowel voor de Bieshaar als het Icoon. 
  3. c) De Bieshaar kantine wordt ook gebruiktdoor de tafeltennisvereniging en incidenteel door andere verenigingen of scholen. Hun barcommissie doet  minder of geen moeite om de kantine schoon achter te laten. Zij worden daarop aangesproken maar dat lijkt niet structureel te helpen. De BAN-barcommissie wil niet blijvend de rotzooi van anderen opruimen.
  4. d) De inventaris van de Bieshaar kantine moet vervangen worden. Vitrage en gordijnen vallen van ellende uit elkaar. Het meubilair wordt steeds gammeler. De vaatwasser in de keuken is op en kan niet meer gebruikt worden. De frituur en afzuigunit moeten over niet al te lange tijd vervangen worden.  Het moment komt om een beslissing te nemen om daarin te investeren of niet.

Het bestuur wil graag van de leden weten wat zij van het idee van de overstap vinden. 

Ga je mee naar het Icoon of blijf je liever in Bieshaar?

Ben je bereid om mee te helpen met het structureel schoonmaken van de Bieshaar kantine?

Heb je nog andere ideeën?

Reacties op dit voorstel graag naar: bestuur@banbadminton.nl

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.