VELO Badminton Junior Open pouletoernooi 2016 – BAN

VELO Badminton Junior Open pouletoernooi 2016

Op zondag 24 april organiseert VELO Badminton in samenwerking met het Victor Dutch International het VELO Badminton Junior Open ‘’Pouletoernooi’’. Een eendaags toernooi dat wordt georganiseerd voor alle jeugdspelers t/m 16 jaar in de VELO-hal.

Het idee van het VELO Badminton Junior Open ‘’Pouletoernooi’’ is dat jeugdspelers zich door middel van een open inschrijving aanmelden. Dit houdt in dat ze zich aanmelden voor maximaal 2 onderdelen zonder daarbij partners door te geven. Het organisatiecomité deelt de koppels voor de dubbelspelen en mixen in op leeftijd en sterkte. 

Vanaf 09:00 uur tot ongeveer 12:00 uur zullen er in rondes van 8 minuten diverse wedstrijden worden gespeeld waar na elke wedstrijd een winnaar, verliezer of gelijkspel uit komt. Na afloop van het toernooi komen de winnaars in aanmerking voor leuke prijzen. De kosten voor de deelname aan het toernooi bedragen €7,- p.p. ongeacht het aantal onderdelen.

Aanmelden voor het VELO Badminton Junior Open kan ook door het onderstaande formulier in te vullen. Het formulier kan worden ingeleverd bij je trainer. Ook kan je een mail sturen naar stenvannieuwkerk@hotmail.comInschrijven kan t/m 20 april.

Zoals eerder vermeld wordt het VELO Badminton Junior Open ‘’Pouletoernooi’’ in samenwerking met het Victor Dutch International georganiseerd. Van 21 t/m 24 april wordt dit internationale toernooi in de VELO-hal georganiseerd waar diverse nationale en internationale topspelers aan deel zullen nemen. Op zondag 24 april zullen vanaf 12:00 de finales van start gaan die garant staan voor badminton op het allerhoogste niveau. 

Bij deelname aan het toernooi is het natuurlijk toegestaan om gratis de finalewedstrijden in VELO-hal te bekijken. Voor de begeleiders geld 50% korting op toegang tot de finale.

Dus heb jij zin een een dag vol badmintonplezier waar je ook nog eens internationaal topbadminton kunt zien. Meldt je dan snel aan want VOL=VOL

Met sportieve groet,
Dave Macaré & Sten van Nieuwkerk namens VELO Badminton

Inschrijving VELO Badminton Junior Open ‘’Pouletoernooi’’

Naam: ……………………………………………………………………… Geboortedatum: ………………………….

Tel. nr.:………………………………………………..Mobiel (ouders):………………………………………………….

E-mail adres (ouders):…………………………………………………………………………………………………….

Onderdelen: Enkelspel                                50% korting voor ouders/begeleiders

                  Dubbel

Mixdubbel

Bijzonderheden: …………………………………………..………………………………………………………………..

Speelsterkte (competitieniveau):……………………………………………………………………………………

Badmintonvereniging: ………………………………………………………………………………………………………………….

50% korting Victor Dutch International? Zo ja, hoeveel personen?…………………………………………………………….

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.