Vacature Voorzitter – BAN

Vacature Voorzitter

Het is gezond voor de vereniging om regelmatig een andere voorzitter te hebben. Het is immers de strategische positie binnen de vereniging waarbij een frisse blik op de sport en haar share- en stakeholders belangrijk is. Items als “waar staat de vereniging over vijf jaar”, “toekomst in Hoogland of Amersfoort Noord”, “sporthal of sportzaal”, “recreatie of wedstrijdsport”, “vereniging of onderneming”, “bewaking wetten en regels”, “hoe voorkomen we dat BAN in valkuilen trapt?” zijn de hoofdzaken geweest waar de voorzitter zich mee heeft beziggehouden.

Daarnaast ben je de gastheer tijdens toernooien en is jouw aanwezigheid tijdens thuiswedstrijden in de competitie een vereiste. Je bent immers een van de bindende factoren binnen BAN.

Omdat BAN draait als een trein, valt de tijdsbesteding reuze mee, met 2 – 3 uur per week kom je een heel eind. Daar komen dan nog de activiteiten zoals competitiewedstrijden (7), toernooien(4-6), ALV en regiovergaderingen bij. Het prima te combineren met een drukke baan.
Ben jij de voorzitter die BAN zoekt? Neem dan contact op met voorzitter@banbadminton.nl

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.