Vacature trainer SL4B – SL3B bij BAN (Badminton Amersfoort Noord) – BAN

Vacature trainer SL4B – SL3B bij BAN (Badminton Amersfoort Noord)

BAN “Badminton Amersfoort Noord” is een gekwalificeerde sportvereniging en een hoogwaardig aanbieder van de badmintonsport.

Met 240 leden (105 jeugd en 135 senioren) doet BAN van zich spreken met 22 teams in de district en landelijke competitie. Bij BAN maken we gebruik van een Technische Beleid en is de opzet van de competitieteams daarop gebaseerd. Het Technisch Beleid wordt ondersteund door niet minder dan 9 gediplomeerde (SL2 en SL3) trainers en een aantal getalenteerde (jeugd) spelers.

 

Voor onze senioren selectie teams (3e, 4e divisie bond en hoofdklasse en 1e klasse district) zijn wij op zoek naar een nieuwe trainer. De kandidaat moet passen binnen ons Technisch beleid en voldoende gekwalificeerd zijn. We verwachten een trainer met SL4B diploma of SL3B met ervaring op divisie niveau.

De huidige trainingstijden voor deze groep zijn op dinsdag van 20:00 tot 21:30 uur en op donderdag van 20:00 tot 21:30 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Technische Commissie bij BAN onder technischecommissie@banbadminton.nl of onze website (www.banbadminton.nl) bezoeken.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.