Tweede BAN Jeugd Open Badminton Toernooi – BAN

Tweede BAN Jeugd Open Badminton Toernooi

Op paaszaterdag, 26 maart, organiseerde BAN in sporthal de Icoon de tweede aflevering van haar jaarlijkse Jeugd Open Toernooi. Aan dit uitstekend georganiseerde toernooi deden dit keer meer dan 80 junioren vanuit diverse badmintonverenigingen uit geheel Nederland mee. De jongste deelnemers streden in de categorie onder 11 jaar, daarna liepen de leeftijden van de deelnemers op, tot de categorie onder 17 jaar. Er werden zowel enkelspelen, mixpartijen als dubbels gespeeld.

BAN biedt met dit sterk bezette juniorentoernooi de jonge deelnemers een prima gelegenheid ook na het sluiten van de competitie de onderlinge krachten te meten. De sporters streden met elke wedstrijd volle inzet en op zeer sportieve wijze voor elk punt. Degenen die niet speelden en de toeschouwers op de tribune moedigden hun clubgenoten aan en genoten met volle teugen van de vaak bijzonder spannende wedstrijden.

BAN was met 34 spelers bij dit toernooi het sterkst vertegenwoordigd. Daarnaast deden junioren van nog 14 andere badmintonverenigingen mee. Een van de jonge deelnemers had het deze dag wel bijzonder zwaar. Hij speelde maar liefst twaalf partijen.

Vanaf ’s morgens 09.00 uur waren junioren in de verschillende spelonderdelen actief. De laatste wedstrijd eindigde rond 19.00 uur. Daarna vond in de kantine van sporthal de prijsuitreikingen plaats. De BAN-spelers gingen zeer tevreden met zes eerste en vier tweede prijzen naar huis. Verder veroverden de deelnemers van BV Houten en BC Castellum verschillende eerste en tweede prijzen. Foto’s van het toernooi staan op www.banbadminton.nl/foto

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.