Trainer voor BAN team 1-4 – BAN

Trainer voor BAN team 1-4

Vlak voor de start van het nieuwe badmintonseizoen is het BAN-bestuur erin geslaagd een nieuwe trainer aan te trekken voor team 1-4.

Eric Wanjon neemt de training en coaching komend seizoen voor zijn rekening.

Eric heeft een uitgebreid badmintonverleden. Hij beoefende zelf de sport op hoog niveau en gaf veel training. Hij heeft ook ruime ervaring in het geven van hockey- en voetbaltraining. Kortom: hij is een veelzijdige, zeer ervaren en gemotiveerde oefenmeester. Eric ziet uit naar het komende seizoen met BAN en een goede, sportieve samenwerking met de competitiespelers, de andere trainers, het bestuur en alle andere BAN-leden.

Eric wil een bijdrage leveren aan het verbeteren van het spelpeil van ‘zijn’ teams. Daarbij vindt hij het belangrijk dat spelers steeds meer inzicht krijgen in het spel, een wedstrijd kunnen analyseren, hun sterke en zwakke punten (her)kennen en ook die van hun tegenstander en daardoor steeds beter gaan spelen en goede resultaten boeken. 

Het bestuur is erg blij met de komst van Eric, wenst hem alle succes en veel goede sportieve wedstrijden.

Eric Wanjon

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.