Toernooien seizoen 2018-2019 – BAN

Toernooien seizoen 2018-2019

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten gaan wij (de trainers) met de competitiespelers elk jaar naar een aantal toernooien zo ook dit jaar weer.
De lijst met toernooien vind je hier

Om iedereen te stimuleren voor het opdoen van meer ervaring en te kunnen groeien in het spelniveau hebben wij een aantal toernooien op een rijtje gezet. De toernooien hebben een verplicht karakter voor de jeugdspelers.

Wij verwachten in ieder geval voor alle jeugdspelers dat deze meedoen met de clubkampioenschappen en de RJK (regio junioren kampioenschappen) in Amersfoort. Bij deze toernooien zijn ook trainers van BAN aanwezig om jullie bij te staan (coachen) met de wedstrijden.

Voor verdere informatie voor de toernooien graag met jouw trainer bespreken. Wil jij je inschrijven voor een aantal toernooien of heb je dat al gedaan, geeft dat dan even door aan je trainer.
Door de trainers wordt bijgehouden wie en hoeveel spelers naar en toernooi gaan. Binnen de TRC (trainerscommissie) wordt gekeken hoeveel trainers er dan mee gaan om jullie te coachen/ begeleiden.

 

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.