Tijd om te vertrekken, nog eenmaal vooruit kijken – BAN

Tijd om te vertrekken, nog eenmaal vooruit kijken

Ben jij ook zo benieuwd wie de voorzittershamer gaat overnemen? Nog een algemene ledenvergadering en dan zit het er op. Mijn houdbaarheidsdatum is allang verstreken en dat begin je te merken. Tijd om mijn biezen te pakken plaats te maken voor vers bloed.

Tijdens de vrijwilligersbijeenkomst heb ik al kort teruggekeken op een geweldig 2015! Het was werkelijk een heel bijzonder jaar. Veel nieuwe gezichten, nieuwe sponsors en we hebben afscheid genomen van Telecom Jordaan onze trouwe shuttlesponsor. Ondanks al onze geleverde inspanningen en energie die we erin gestoken hebben vallen de financiële resultaten over 2015 behoorlijk zwaar.

In 2016 gaan we nog beter op de centjes letten. Er wordt extra kritisch gekeken naar de noodzaak van het huren van zalen op bepaalde tijden. De ledenwervingscommissie gaat in 2016 op herhaling door haar goede werk nogmaals te doen, hopelijk met net zoveel succes. Enne……… we gaan natuurlijk een “uit ons dak”, want we bestaan in 2016 alweer 10 jaar. Hoogtepunt wordt het Jubeltoernooi met een clinic van Eefje en Selena….

Ik wens jullie, mede namens alle bestuursleden, een sportief en gezond 2016. Ik hoop jullie vrijdagavond 8 januari te zien tijdens ons nieuwjaarstoernooi.
Via voorzitter@banbadminton.nl kan je je aanmelden als nieuwe voorzitter van BAN.

Groet,

Victor

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.