Tevreden cursisten BAN flagship trainersbijeenkomst – BAN

Tevreden cursisten BAN flagship trainersbijeenkomst

De Amersfoortse badmintonvereniging BAN organiseerde op zaterdag 11 december, in nauwe samenwerking met Badminton Nederland, de eerste van vijf cursusdagen voor badminton jeugdtrainers. BAN biedt deze cursus aan in haar rol als badminton Flagship, gericht op het bieden van ondersteuning aan noodlijdende badmintonverenigingen. BAN staat immers bekend om haar intensieve begeleiding aan jeugdige competitiespelers.

Willem Munnik, BAN trainer en beleidsadviseur, gaf de deelnemers uitgebreide, veelzijdige en zeer praktijkgerichte informatie over de opzet en inhoud van trainingen aan junioren. Bij deze cursus voor SL-2 trainers hoorden de deelnemers niet alleen hoe zij een training kunnen opzetten en uitvoeren, maar vooral hoe deze ingepast is in een duidelijke seizoensplanning. ‘Dit hebben we nooit eerder gehad in onze eigen opleiding’, verzuchtte een van de deelnemers. ‘Het sluit naadloos aan bij mijn eigen wensen de training meer inhoud te geven.’ Ook anderen waren erg enthousiast en hadden veel waardering voor deze begeleiding.
Naast tal van herkenbare praktijkvoorbeelden kregen de deelnemers ook schriftelijke informatie en enig oefenmateriaal mee waarmee zij binnen hun eigen verenigingen aan de slag gaan. In de komende maanden organiseert BAN vier vervolgbijeenkomsten waarin nog dieper wordt ingegaan op de lesstof.
Meer informatie over BAN op de website www.banbadminton.nl

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.