Speedminton toernooi – BAN

Speedminton toernooi

De BAN Activiteitencommissie organiseerde op zondag 26 juni een speels speedmintontoernooi als officiële afsluiting van het sportseizoen 2015 – 2016. Op het grasveld van het Amersfoortse sportpark Schothorst deden zowel BAN-junioren, senioren, recreanten als competitiespelers enthousiast mee aan het sportieve en gezellige sportevenement.

Het was het tweede jaar dat BAN een dergelijk speedmintontoernooi organiseerde. Na het grote succes van vorig jaar kon een vervolg niet uitblijven. Helaas moesten de wedstrijden deze keer met enige regelmaat onderbroken worden vanwege de aanhoudende regenbuien. De inzet, het spelplezier en het enthousiasme van de deelnemers hadden hier echter niet onder te lijden. Zodra het weer even droog was, werd er vol overgave en met veel plezier gespeeld.

Opnieuw bleek dat menige deelnemer, gewend aan het badmintonspel, behoorlijk moest wennen aan het ontbreken van een net, de andere afmeting van racket en speelveld en de veel kleinere, snellere shuttle. Maar naarmate men vaker speelde groeide de vertrouwdheid met het andere sportmateriaal en ontwikkelden zich langdurige rally’s. Onder toeziend oog van ouders en andere familieleden streden de deelnemers voor elk punt.  Winnen of verliezen was bij dit evenement echter van ondergeschikt belang. Het spelplezier stond voorop. De dag werd afgesloten met een prijsuitreiking aan de verrassende winnaars en een heerlijke barbecue. Zie ook de foto’s elders op de website.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.