Sinterklaas surprises bij woensdag Midland recreanten – BAN

Sinterklaas surprises bij woensdag Midland recreanten

Drie keer ‘S’ bij de BAN woensdag recreanten: Sinterklaas, surprises en smullen! Op woensdag 5 december, na het wekelijkse sporten, vierden de BAN recreanten de verjaardag van de Sint.
In de kantine van sportzaal Midland lag op tafel een berg cadeautjes. Op de bar een gevarieerd aanbod aan lekker hapjes en om de tafel de afwachtende sporters.
Eerst werd via het gooien met een dobbelsteen bepaald wie een surprise mocht pakken, het gedicht voorlezen en bekijken welk cadeautje verpakt was. Uiteindelijk had iedereen minimaal één presentje te pakken. Voorlopig althans…
Om bij te komen van alle pret en emotie werd daarna gebruik gemaakt van het gevarieerde en bijzonder smakelijke buffet vol creatieve heerlijkheden. Men liet het zich goed smaken.

Daarna startte de tweede ronde van het Sinterklaasspel. Opnieuw bepaalde de dobbelsteen wie aan de hand van een kaartje moest ruilen van plaats en daarmee van verworven surprises. Het leidde volop tot vrolijkheid want niemand was meer zeker met welk cadeau men uiteindelijk zou overblijven.
Als laatste volgde de grote: ‘Kan ik met je ruilen’-ronde waarbij alsnog menig cadeau van eigenaar wisselde.
Kortom: het Sinterklaasfeest was weer een bijzonder geslaagd en erg leuk feest.
Over 14 dagen hebben de woensdag recreanten weer hun jaarlijkse Kerstbrunch. En oh ja….er wordt ook volop badminton gespeeld!

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.