Oranje toernooi en feest koningsavond 26 april – BAN

Oranje toernooi en feest koningsavond 26 april

De BAN Activiteitencommissie organiseert op Koningsavond, dinsdagavond 26 april, het Oranje toernooi met aansluiteOranje1nd een feest! Het geheel zal plaatsvinden in het Icoon. Het toernooi wordt georganiseerd voor alle leden. De koppels en tegenstanders zullen worden bepaald aan de hand van feestelijke kaarten van de leden van het koningshuis. Dus zoek de andere Willem-Alexanders bij elkaar en de wedstrijd kan beginnen.

Het toernooi begint om 20.00 en duurt tot ongeveer 22.30. Daarna zal het feest plaatsvinden in de feestelijk versierde kantine van het Icoon onder het genot van muziek en lekkere hapjes.
Oranje2

Om de vooravond van de verjaardag van onze koning extra feestelijk in te gaan vragen we je om te komen in oranje kleding (of BAN shirt).

Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro en kan contact worden voldaan bij aanvang. Inschrijven kan (tot en met 12 april) via de volgende link: www.banbadminton.nl/inschrijven

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.