Nieuwsbrief oktober 2018 – BAN

Nieuwsbrief oktober 2018

Korte berichten

BAN op de verenigingsmarkt
BAN was op zaterdag 8 september aanwezig bij de grote verenigingsmarkt op het Eemplein. We bedanken Anouk, Ans, Chris, Volker, Marnix, Erik en Huub die elk een deel van de dag bij de BAN-stand stonden.

AVG
Badminton Nederland organiseert een informatieavond over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (‎AVG). Aan de hand van die informatie zal het bestuur de gewenste maatregelen nemen om de privacy van de BAN-leden te waarborgen.

Grote Club actie
BAN doet weer mee met de landelijke Grote Club Actie. In de periode 15 september tot half november kunnen loten verkocht worden. Wil je een lotenboekje? Neem dan even contact op via secretaris@banbadminton.nl

Jaarverslag en jaarrekening over 2017
Het bestuur heeft het jaarverslag en de jaarrekening over 2017 goedgekeurd.

BAN vertrouwenspersoon
Denise Lammers en René Koster zijn onze vertrouwenspersonen. Mocht je binnen BAN je onprettig of onveilig voelen, of je iets onaangenaams meemaakt, kun je altijd contact met hen opnemen.

Kennismakingstraining
Dank aan Richard, Edwin en Marcel die voor jeugd en senioren kennismakingstrainingen verzorgden. BAN hoopt er enkele nieuwe leden aan over te houden.

Hindernissen toernooi
De BAN Activiteitencommissie hield op vrijdag 28 september een zeer geslaagd hindernissentoernooi. De deelnemers werden verrast met uiteenlopende obstakels wat leidde tot leuke, verrassende en bijzondere badminton wedstrijdjes. Zo’n toernooi is zeker voor herhaling vatbaar.

 


 

EHBO cursus

Speciaal voor trainers, sporters en vrijwilligers organiseert de SRO de workshop Eerste Hulp Bij Ongelukken sport. Het is een workshop van 3 uur waarin je oefent en leert hoe te handelen bij de meest voorkomende sportblessures en -letsels.
Tijdens de workshop komt aan de orde:
– Een slachtoffer in veiligheid brengen
– de situatie van een slachtoffer beoordelen
– Alarmeren van hulpdiensten
– Verlenen van EHBO bij bewusteloosheid, huidwond, botbreuk, verstuiking, onderkoeling, hoofd-, nek- en wervelletsel.

Ook is er voldoende ruimte voor sport specifieke vragen. Na de workshop ontvang je een deelnamebewijs en mini-gids EHBO sport.
Programma:
18.45 – 19.00 uur Inloop met koffie / thee
19.00 – 22.00 uur Workshop
22.00 – 22.30 uur Afsluiting en borrel
Aanmelden kan tot en met woensdag 31 oktober via een mail naar sportvereniging@sro.nl onder vermelding van: naam, sportvereniging, mailadres, mobiele nummer. Er is plek voor 16 deelnemers. Zo nodig organiseert de SRO een 2e avond op dinsdag 13 november.
Heb je vragen? Neem dan contact op met Arend Neuteboom of Eva Stam via sportvereniging@sro.nl of bel naar 033-4225100.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.