Nieuwsbrief november 2018 – BAN

Nieuwsbrief november 2018

Op 12-11-2018 is de nieuwsbrief van november verstuurd. Hier zijn de berichten terug te lezen door op de lees meer knop te drukken.

Werkgroep
De SRO wil BAN helpen bij het werven van nieuwe vrijwilligers. Wil je meedenken hoe we meer vrijwilligers kunnen werven, geef je dan op voor een werkgroepje. In enkele bijeenkomsten doen we voorstellen aan het bestuur waarna er over gestemd wordt in de volgende Algemene Ledenvergadering. Denk mee, praat mee en geef je op via secretaris@banbadminton.nl

BAN jubileum (deel 1)
In 2016 vierde BAN haar 10-jarig bestaan als zelfstandige sportvereniging. Er was een groot feest met onder ander een clinic door Jacco Arends en Jelle Maas. In 2019 viert BAN het volgend jubileum: haar 12½ jarig bestaan!
Dat doen we weer met een fantastisch, sportief, gezellig en veelzijdig superfeest. In de volgende Nieuwsbrieven lees je daar meer over. De jubileumcommissie laat al weten: 2019 wordt een bijzonder BAN jaar!

Penningmeester gezocht
In verband met zijn drukke werkzaamheden legt Jancor de Boer zijn taak als BAN penningmeester neer. Het bestuur dankt hem voor zijn inzet, maar zoekt met spoed een opvolger. Heb jij verstand van geld en boekhouden, wil je je inzetten voor de vereniging? Meld je dan snel aan via bestuur@banbadminton.nl

BAN Pubquiz 4 januari
De activiteitencommissie organiseert op vrijdagavond 4 januari 2019 een pubquiz in sporthal de Bieshaar. Inschrijven gaat per team van 5/6 personen of individueel en kan via www.banbadminton.nl/inschrijven. De inschrijving sluit op vrijdag 28 december.

 


Korte berichten

Grote Club actie
De Grote Clubactie loopt teneinde. Wil iedereen die nog lotenboekjes heeft deze snel inleveren bij Edwin. Alvast bedankt.

Competitiewedstrijd in de Bieshaar
Op vrijdag 7 december wordt er een competitiewedstrijd gespeeld in de Bieshaar omdat het niet mogelijk was op een andere datum te spelen. Daardoor zijn er 2 spelvelden minder beschikbaar voor de andere spelers. Ach, een keer wachten biedt ook kansen om eens bij te praten (misschien over een vrijwilligersfunctie binnen BAN…?).

Plaats op woensdagmorgen
Er is op de woensdagmorgen (Sportzaal Midland, tussen 09.00 en 10.30 uur) weer plaats voor nieuwe recreanten. Heb je tijd en ben je sportief… je bent van harte welkom!

Kennismakingstraining
In samenwerking met de SRO organiseert BAN in januari opnieuw ‘Kies Je sport’-activiteiten voor jeugdspelers. BAN hoopt er enkele nieuwe leden aan over te houden.

Overleg met SRO
De BAN-bestuursleden Jan Molenkamp en Huub Wiltschut informeerden op 1 november SRO coördinator Arend Neuteboom over de gang van zaken binnen de vereniging. Elke twee jaar worden zulke evaluatiegesprekken gehouden met afgevaardigden van alle Amersfoortse sportverenigingen.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.