Nieuwjaarstoernooi Best – BAN

Nieuwjaarstoernooi Best

Zo, de eerste prijs voor 2016 is al weer binnen. Rosanne en Demiek hebben op het Nieuwjaars toernooi START Best de 2e plaats behaalt in de dames dubbel onder 13. Op 2 januari hebben we met 18 BAN spelers ons eerste toernooi voor 2016 in Best gespeeld. De oliebollen waren inmiddels gezakt en iedereen had er veel zin in, maar ook gezonde spanningen waren zichtbaar aanwezig!
Dat was vooral in het begin van het toernooi te merken, het leek wel of de meeste spelers moeite hadden om op te starten na de twee weken kerstvakantie zonder trainingen. Maar na een slechte start herpakten we ons goed en lieten we bij vlagen mooie dingen zien. Er werd gestreden voor elk punt! Jammer dat sommigen van ons tegen elkaar moesten spelen in de poule, maar ook daar hebben we leuke rally’s gezien en mooie wedstrijden. Het resultaat van deze dag was dat we 1 finale partij hebben gezien waarin Rosanne en Demiek net tekort kwamen en tweede zijn geworden.  Daphne en Myrthe kwamen nog tot de halve finale in de dubbel en Myrthe kwam in de single U15 tot de halve finale. Het was een goed georganiseerd toernooi met goede tegenstanders en de sfeer was geweldig. 

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.