Nieuwe voorzitter bij BAN – BAN

Nieuwe voorzitter bij BAN

BAN nam op 21 maart, in haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, afscheid van voorzitter Victor Meier. Aansluitend werd met algemene stemmen WimJan Egtberts gekozen tot zijn opvolger.

Onder bevlogen leiding van voorzitter Victor Meier maakte de badmintonvereniging een voorspoedige en sterke, zeer professionele ontwikkeling door. Meier ontving bij zijn afscheid enkele fraaie cadeaus en veel lof voor zijn grote inzet. In zijn speech sprak penningmeester Jan Molenkamp, namens de hele vereniging, zijn grote waardering en dank uit aan de scheidende voorzitter. Hij deelde met de aanwezigen aan de hand van enkele kleurrijke anekdotes herinneringen aan de voorbije voorzittersperiode. 

WimJan Egtberts gaat als nieuwe BAN voorzitter, in aansluiting op de wensen en verlangens van de leden, op eigen manier inhoud geven aan het verbinden en sportief ontmoeten. Hij hoopt dit te doen, samen met het bestuur, de trainers en alle vrijwilligers die trouw en loyaal de vereniging vormen. WimJan heeft ruime bestuurservaring en is zelf een zeer gedreven en enthousiaste recreatieve badmintonspeler.

Onder voorzitterschap van Victor Meier ontwikkelde BAN zich van een rustige, kleinschalige dorpsvereniging tot een veelzijdige, dynamische badmintonclub met een zeer ruim sportief aanbod. Het ledental groeide explosief zodat BAN nu een van de tien grootste badmintonverenigingen in Nederland is. De vereniging heeft een stabiel bestuur,
een gezonde financiële basis, een helder beleid en is blijvend ambitieus. BAN heeft groot aantal gediplomeerde trainers en neemt met 23 teams tot op nationaal
niveau deel aan de badmintoncompetitie. Als een van de 13 Nederlandse badminton flagships ondersteunt BAN met raad en daad noodlijdende badmintonverenigingen.
Het fundament van de vereniging vormt het ruime sportaanbod, de vele vrijwilligers, de zeer goed georganiseerde activiteiten en grote betrokkenheid tussen de leden.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.