Nieuw: Superlot bij Grote Club Actie! – BAN

Nieuw: Superlot bij Grote Club Actie!

De Grote Club Actie heeft fantastisch nieuws. Speciaal voor de zakelijke relaties en sponsoren is een SUPERLOT geïntroduceerd.
Voor mensen of bedrijven die een hele grote bijdrage willen leveren biedt de Grote Clubactie nu SUPERLOTEN aan. Deze loten kosten 150,00 euro maar u heeft dan wel 50 loten tot uw beschikking. Bovendien maakt de vereniging kans op Het Grote Clubfeest  (ter waarde van € 5000,-) Hiermee geeft u de vereniging dus nog een extra kans op een superprijs: zou het niet fantastisch zijn als BAN in haar jubileumjaar een extra groot feest kan vieren?

Superlot
Het werkt heel eenvoudig !

Een SUPERLOT kost u € 150. Van deze prijs komt € 120 (80%) in de clubkas. De koper van het SUPERLOT ontvangt een pakketje van 50 loten en maakt dus 50x kans op de Grote Clubactieprijzen, waaronder de hoofdprijs van € 100.000 belastingvrij !! De koper kan de loten bijvoorbeeld weggeven aan klanten of aan het personeel en zij kunnen er dus ook van profiteren. Elk verkocht SUPERLOT geeft de vereniging een kans op het Grote Clubfeest. Een SUPERDEAL!

Mocht je geïnteresseerd zijn in het kopen van een SUPERLOT of weet je een bedrijf dat dit zou willen doen, neem dan contact op met Chris Francke bijv. via secretaris@banbadminton.nl 
<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.