Nieuw seizoen, volop BAN nieuws – BAN

Nieuw seizoen, volop BAN nieuws

Website vernieuwd
In de vakantieperiode is de BAN-website helemaal vernieuwd. De site is overzichtelijker geworden, aantrekkelijker en er zijn nieuwe rubrieken gekomen.

Er is een nieuw fotoalbum (gaat dat zien, gaat dat zien). Er is een nieuwe agenda, belangrijke informatie is gemakkelijker te vinden en op de pagina organisatie staan veel foto’s van verschillende vrijwilligers. Reden genoeg om regelmatig op de site te kijken.

Nieuw sportseizoen
Het nieuwe sportseizoen is gestart. Het racket kan tevoorschijn komen, de spelers brengen hun conditie op peil en kunnen weer volop badmintonnen. De buitentrainingen zijn al begonnen en de trainingsdag volgt snel. De competitie staat voor de deur. Iedereen veel sportplezier gewenst, alle succes en weinig (liefst geen) blessures!

 

Activiteitencommissie
De BAN-activiteitencommissie is nu al druk bezig met voorbereidingen voor het BAN Open Black Light Toernooi dat gehouden wordt op 12 februari 2017. Meer informatie volgt spoedig, maar zet de datum alvast in je agenda.

 

Gratis proefles badminton
De BAN-wervingscommissie organiseert in de landelijke week van de sport (17 – 24 september) gratis badminton proeflessen. De jeugd vanaf 6 jaar kan op zaterdag 17 september van 09.00 – 10.00 uur terecht in de Bieshaar en/of op woensdag 21 september van 15.00 – 17.00 uur in de Icoon.

Senioren zijn donderdag 22 september tussen 20.00 en 22.00 uur welkom in de Bron. Neem buren, familie, vrienden, collega’s mee en laat hen kennismaken met badminton.

 

Badminton voor mensen met een licht verstandelijke beperking
In samenwerking met Stichting Philadelphia geven Lisanne Voskuilen en Remco Stoffer op 4 vrijdagen (23 september, 30 september, 7 en 14 oktober) tussen 20.00 en 21.00 uur in de Bieshaar badmintonles aan 4 mensen met een licht verstandelijke beperking. Zo kunnen beide partijen ervaren of het ook voor mensen met een licht verstandelijke beperking mogelijk is te badmintonnen bij BAN.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.