Nationale Spelen voor sporters met een verstandelijke beperking – BAN

Nationale Spelen voor sporters met een verstandelijke beperking

Op 1, 2 en 3 juli 2016 is het zover. Ruim 2.500 sporters met een verstandelijke beperking gaan de strijd met elkaar aan.In 18 verschillende takken van sport, waaronder badminton, strijden zij op de Special Olympics Nationale Spelen in Nijmegen, Groesbeek en Wijchen. Alle sporters die aangesloten zijn bij sport specifieke bonden (NOC*NSF) en/of lid zijn van Gehandicaptensport NL kunnen meedoen aan de Special Olympics Nationale Spelen. Daarnaast kan iedereen met een verstandelijke beperking meedoen aan de Wandel3daagse. Special Olympics Nederland werkt vanuit de internationale slogan ‘Changing lives, changing attitudes’.

Inschrijven en voorwaarden
Inschrijven kan alleen via een vereniging die aangesloten is bij een specifieke sportbond, voor badminton is dat Badminton Nederland. Criteria voor deelnemende verenigingen en sporters staan beschreven in het document ‘criteria deelname Nationale Spelen’.

Klik hier om in te schrijven (kan t/m 29 februari) 

Meer informatie
Voor meer achtergrond informatie, kosten, programma en de overige sporten kijk op http://specialolympics2016.nl/

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.