Munnik & Meier kijken samen naar de toekomst – BAN

Munnik & Meier kijken samen naar de toekomst

M&M hebben het verleden in het juiste perspectief geplaatst en zien tal van mogelijkheden om binnen BAN nog veel nuttige en leuke dingen te doen!! De komende weken gaan Willem en Victor samen in kaart brengen op welke wijze de kennis en ervaringen op talenten binnen de vereniging kan worden overgebracht.

Een mooi voorbeeld daarvan is de kennisoverdracht aan onze SL2-trainers, deze activiteit is een groot succes en vanaf komende vrijdag geeft hij weer vol gas. De invulling van andere taken en verantwoordelijkheden is nog wat minder helder. Uitgangspunten hierbij zijn wat heeft BAN nodig en wat wil en kan Willem bieden? De training van seniorenselecties zal in komende seizoenen in ieder geval niet op zijn programma staan.

Binnenkort starten M&M de discussie over de mogelijk- onmogelijkheden van BAN als Flagship binnen de Badmintonbond. Het duo M&M zal op korte termijn ook weer haar intrede doen tijdens het vrijspelen op de woensdag of vrijdagavond.

Willem en Victor houden u op de hoogte.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.