Meteoor toernooi in Veendam 2017 – BAN

Meteoor toernooi in Veendam 2017

De snoezige BANNO’s hebben dit weekend weer traditiegetrouw het Meteoor toernooi in Veendam gespeeld. Een dolle boel in het familiehuisje ‘De Vennen 52’ , uiteraard in het o zo mooie Vlagtwedde. De vrijdagavond ging rustig van start met spelletjes, sapjes en gezelligheid. Zaterdagmorgen om 8 uur stonden de eerste bofkonten alweer fris en fruitig op de baan. Iedereen heeft gestreden voor het vaderland en er zaten spectaculaire partijen tussen. Aan de goede aanmoediging en coaching heeft het niet gelegen!

Uiteindelijk zijn er twee halve finales en één kwartfinale bereikt en mochten Freek, Remco, Bart en Lisanne zondag wederom strijden.
Zaterdagavond kwamen de yolo’s Niels en Tessa de groep compleet maken. De fristi’s werden ingewisseld voor biertjes en het feest kon beginnen. Het feestteam Bart en Niels hadden een huisfeest georganiseerd, dat eindigde op de bowlingbaan. De ene naar de andere strike vloog ons om de oren. Met name de skills van Tessa en Ilvie bleven niet onopgemerkt.
Zondag helaas een minder succesvol badmintonochtendje. Maar de dag werd vervolgd met een flinke wandelvierdaagse, terrassie, zwemmen, kaarten en lekker knabbelen bij de pizzeria. Al met al een geslaagd weekend en op naar meteoor 2018.
P.s mama (milf) Anne bedankt voor de goede organisatie!
#wegaanvoorgoud #klappie #inkakkenisbijpakken #leonsknotje #vlagtweddedegekste #vetrecyclen #banno’s #checkremcoznfilmpje #weerwolven #blackstories #beerpong2.0 #tienkilometerlopenvooreenvolleybal #bowlenstrikespare #mamaanne #ziekemilf #chrizzlediszle #nual #tandlooszoogdier #mop #totvolgendjaar

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.