Koninklijke Onderscheiding voor Jan Molenkamp – BAN

Koninklijke Onderscheiding voor Jan Molenkamp

Jan Molenkamp, BAN-bestuurslid, ontving ter gelegenheid van Koningsdag een Koninklijke Onderscheiding voor zijn jarenlange veelzijdige en intensieve werk voor de badmintonvereniging en de badmintonsport in het algemeen.

Jan is niet alleen penningmeester bij BAN en voorzitter van de BAN Technische Commissie. Hij regelt van alles binnen de vereniging: van het aantrekken en laten opleiden van trainers tot het aanschaffen, onderhouden of zelf vervaardigen van divers trainingsmateriaal, het openen en afsluiten van sportaccommodaties.

Jan Molenkamp heeft veel contact met de SRO over zaalverhuur en gedegen onderhoud aan – de vloeren van – de sporthallen. Geeft de SRO geen gehoor, dan maakt Jan de vloer en zelfs de douchekoppen zelf schoon. Hij onderhoudt intensief contact met vrijwel alle leden van de vereniging en vertegenwoordigt BAN in verschillende externe bestuurlijke overleggen. Jan is het prototype van de bevlogen, veelzijdige vrijwilliger die een enorm aantal vrije uren aan de vereniging besteedt en zonder wie een sportvereniging niet kan bestaan.

In de kantine van sporthal de Icoon feliciteerden op 26 april ’s avonds veel familieleden, collega’s en talrijke  badmintonvrienden uit het hele land Jan met deze onderscheiding. Onder hen Clemens Wortel de voorzitter van Badminton Nederland, Barbara Mura regio contactpersoon, Bram Reurdink en Rob van Dijk beiden voorzitter van een collega badmintonvereniging. 

De BAN-activiteitencommissie organiseerde ter gelegenheid van de uitreiking van de Koninklijke Onderscheiding een door velen bezocht gezellig, recreatief Oranje badmintontoernooi georganiseerd waar veel plezier werd beleefd en sportief gestreden om de prijzen en de bijzonder Oranje prijzen.

Daarna was het nog tot laat gezellig in de kantine van de Icoon. Foto’s van deze dag elders op de website.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.