Koninklijke onderscheiding voor Huub Wiltschut – BAN

Koninklijke onderscheiding voor Huub Wiltschut

Het bestuur van BAN is buitengewoon verheugd dat zij met u kan delen dat het de Koning behaagd heeft een Koninklijke Onderscheiding uit te reiken aan ons zeer gewaardeerde lid, multi-vrijwilliger en alleskunner Huub Wiltschut.
Huub is door zijn veelzijdigheid, zijn enorme werklust, zijn niet aflatende loyaliteit aan onze vereniging én naar zijn kwetsbare medemens, benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.
Onderstaand de officiële tekst zoals deze is opgenomen in een speciale editie van de Staatscourant die vanmiddag om 13.00 uur is gepubliceerd:

Hij is medeoprichter, algemeen bestuurslid en secretaris van Badminton Amersfoort Noord (BAN) en voorganger SVH afdeling badminton. Hij is onder andere verantwoordelijk voor de communicatie en actief als organisator van diverse sportactiviteiten, jubilea, het Badminton Recreantentoernooi voor de regio en de jaarlijkse barbecue. Hij werft nieuwe leden, regelt subsidieaanvragen en zet zich actief in om mensen met een verstandelijke beperking te laten badmintonnen. Hij was regio-afgevaardigde bij Badminton Nederland en zat als afgevaardigde voor regio Centrum in de Bondsvergadering. Namens BAN was hij actief in het flagshipproject van Badminton Nederland. Met dit project geven verenigingen een impuls aan de badmintonsport door lokaal en regionaal verenigingen bij elkaar te brengen.
Hij is redactielid van een vakblad voor sociale professionals en het sociale domein ‘SPH/Sozio’. In de jaren zeventig was hij begeleider van zomerkampen van het Astma-Longfonds voor astmatische jongeren.

Helaas kunnen wij Huub niet uitgebreid sámen fêteren zoals wij dat gebruikelijk doen in onze BAN-gemeenschap. Wij stellen het als bestuur daarom enorm op prijs wanneer u Huub wilt feliciteren met zijn benoeming.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.