Kirsten wint Junior Master ranglijst U13 – BAN

Kirsten wint Junior Master ranglijst U13

BAN  speelster Kirsten de Wit heeft een grootse prestatie neergezet door het Junior Master toernooien circuit U-13 te winnen. De Junior Master Circuit ranglijst, bestaande uit twaalf landelijke toernooien plus de regionale kampioenschappen, is met nog 1 toernooi te gaan al veilig gesteld en daarmee is Kirsten de meest constante speelster van dit seizoen gebleken.

Naast het winnen van het regiokampioenschap wist Kirsten de toernooien in Drachten, Amersfoort en Hengelo op haar naam te brengen, waren er tweede plaatsen in Hoorn en Tegelen en halve finales in Amstelveen en Arnhem. Daarnaast ook een mooie kwart finale op het internationaal sterke jeugdtoernooi in Hoensbroek, waar zij de best presenterende Nederlandse was.

Het feit dat Kirsten eerstejaars U13 is geeft extra glans aan deze prestatie. Met het winnen van de lijst mag ze in het najaar strijden om de Junior Master Cup, die tijdens de Yonex Dutch Open als voorprogramma op de zaterdag zal worden gespeeld. De tegenstandster zal de winnares van de Junior Master Finale zijn, die over een paar weken zal worden gespeeld tussen de 12 best geklasseerde speelsters van de Junior Master lijst.

Kirsten de wit2

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.