Kirsten de Wit domineert Junior Master toernooien U13 – BAN

Kirsten de Wit domineert Junior Master toernooien U13

Het Junior Master seizoen is intussen redelijk gevorderd en BAN-speelster Kirsten de Wit baart opzien met haar resultaten. Na 9 van de 13 toernooien leidt Kirsten de ranglijst U13 en heeft inmiddels een dusdanige voorsprong opgebouwd dat kans op uiteindelijke winst behoorlijk groot is. De laatste 6 toernooien (Hoorn, Amstelveen, Drachten, Almere, Amersfoort en Hengelo) leverde 3 keer de eindoverwinning op en 2 keer de 2e prijs in de single, alleen in Almere wist ze de finale niet te bereiken. Naast de single overwinningen waren er ook een heel aantal dubbel en mix overwinningen, afgelopen weekend in Hengelo wist Kirsten zelfs in 3 onderdelen de overwinning voor zich op te eisen.

Dat Kirsten de U13 lijst domineert mag opmerkelijk worden genoemd omdat Kirsten eigenlijk pas eerstejaars U13 is, dan is het niet gebruikelijk dat je de lijst aanvoert. In de 2e week van mei zal duidelijk zijn of Kirsten de ranglijst heeft gewonnen, waarmee ze plaatsing voor de Junior Master Cup tijdens het Dutch Open zou verdienen.
Kirsten de wit
‘met dank aan de fotograaf van ELO United’

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.