Jeugd enthousiast bij BAN badminton proefles – BAN

Jeugd enthousiast bij BAN badminton proefles

Er kwamen veel enthousiaste jonge deelnemers op zaterdag 21 januari af op de BAN badminton proefles in sportzaal de Bieshaar. Daar konden kinderen vanaf 6 jaar vrijblijvend kennismaken met badminton als dynamische zaalsport. De een was aanvankelijk wat schuchter, de ander een beetje zenuwachtig maar de trainers stelden iedereen al snel op hun gemak. De meegekomen ouders volgden vanaf de tribune de proefles met grote aandacht.

Na een korte uitleg over regels en afspraken startte de bijeenkomst met een speelse warming up. Al snel gingen de jonge deelnemers met racket en shuttle aan de gang. Zij oefenden onder andere met het hooghouden van een ballon op hun racket. Daarna werd het iets moeilijker want iedereen kreeg een shuttle om te oefenen. Vol overgave, met groot enthousiasme en vooral met zichtbaar plezier probeerden de nieuwelingen de oefeningen zo goed mogelijk uit te voeren.

Het gericht raken van de shuttle, deze naar elkaar overslaan en daarna over het net slaan kwamen in deze proefles ook aan bod. De kennismakingsles werd afgesloten met een vrolijke afvaloefening, waarbij steeds minder deelnemers een racket hadden totdat uiteindelijk niemand overbleef. Alle nieuwelingen ontvingen een badminton sleutelhanger en een BAN informatiepakket.

Alle enthousiastelingen mogen nog drie keer vrijblijvend meespelen voordat zij besluiten over hun lidmaatschap.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.