Jaarafsluiting met BAN vrijwilligers – BAN

Jaarafsluiting met BAN vrijwilligers

In de kantine van sporthal de Icoon sloot het bestuur met een groot aantal vrijwilligers 2018 af. Door drukte was de voorzitter niet aanwezig, zodat Jan Molenkamp zijn plaats overnam. Namens het bestuur dankte hij alle trainers, begeleiders en vrijwilligers voor hun grote inzet voor BAN in 2018.

Jan vroeg aandacht voor de actie ‘Kies Je Sport’ die in januari start in de hoop op nieuwe jeugdleden. Dat is nodig omdat bijna 20 leden, om uiteenlopende geldige redenen, per januari hun lidmaatschap hebben opgezegd. Ook de actie ‘Met BAN naar de bios’ hoopt huidige leden te motiveren nieuwe leden te werven.

Er was een uitgebreide discussie over uiteenlopende manieren meer vrijwilligers te werven. Veel van de huidige BAN-vrijwilligers doen dit al jarenlang en/of vervullen meer dan één taak. Het zou prettig zijn als zij (een deel van) hun taken kunnen overdragen of meer ondersteuning krijgen. De aanwezigen waren verdeeld over de vraag hoe nieuwe vrijwilligers te werven. Mensen persoonlijk aanspreken is waarschijnlijk het meest effectief, maar dat heeft tot nu slechts beperkt resultaat.

Er is afgesproken de taken en vacatures opnieuw helder te beschrijven in de hoop dat dit meer duidelijkheid oplevert en leidt tot nieuwe vrijwilligers.

Bart-Jan hield een gloedvol betoog over de we-dentiteit (niet i-dentiteit maar de gezamenlijkheid) van BAN. Daarna mochten alle aanwezigen in subgroepen zelf een krachtige BAN-slogan bedenken en deze uitbeelden. Het leidde tot snelle besluitvorming en veel creativiteit bij de uitbeelding. Bij BAN kan men er wat van!

Alle huidige vrijwilligers kregen allen een leuk kerstpakket en zetten zich in 2019 weer ten volle voor BAN in, liefst met meer collega’s!

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.