J3 en J7 zijn kampioen! – BAN

J3 en J7 zijn kampioen!

Dit weekend zijn de jeugdteams J3 en J7 kampioen geworden!
J3 speelde de uitwedstrijd tegen Houten, de nummer twee. Gesteund door een ruime voorsprong wisten de spelers dat drie punten genoeg zou zijn voor de titel. Toch nog enigzins gespannen werd er begonnen en ging de heren dubbel verloren. De dames dubbel, mede met dank aan invaller Pascalle, werd gewonnen, Myrthe wist daarna ook haar enkel te winnen. Ondertussen was Joshua bezig aan zijn single, maar hij was op achterstand gekomen door 22-20 verlies in de eerste set. Joshua knokte terug, won de tweede set en realiseerde zich toen dat hij het winnende punt kon behalen.

Met alle spelers rond de baan knokte Joshua zich ruim naar de winst in de derde set: het kampioenschap is binnen! De spanning was er af, uiteindelijk werd gewonnen met drie tegen vijf. In de kantine werd het gevierd met cake en (kinder)champagne!

J7 speelde zaterdag uit tegen Barneveld en had acht punten nodig om zeker te zijn van het kampioenschap: er werd met twee tegen zes gewonnen, net niet voldoende om op eigen kracht kampioen te worden. Nagelbijten en afwachten wat de nummer twee doet: zondagmiddag verscheen eindelijk de uitslag, de nummer twee had ook twee punten laten liggen. Dus toch dit weekend al kampioen!

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.