Intensief BAN weekend – BAN

Intensief BAN weekend

BAN wacht een bijzonder zwaar en zeer intensief badmintonweekend. Zowel op zaterdag 7 als op zondag 8 maart worden in sporthal de Icoon in Vathorst de BAN clubkampioenschappen gehouden. Gezien het hoge niveau en de prima prestaties in de competitie van zowel de junioren als senioren en de grote inzet van de recreanten beloven dit zeer spannende wedstrijden te worden.

 

Alle deelnemers zijn erop gebrand voor de ogen van het altijd massaal toegestroomde en hartstochtelijk meelevende publiek een goede prestatie te leveren en een hoge positie in het klassement te veroveren. Aan het einde van de tweede finaledag reikt BAN-voorzitter Victor Meier de prijzen uit aan de winnende senioren. Ook is het voor alle deelnemers (en belangstellenden) mogelijk deel te nemen aan het afsluitende Indonesische buffet. De BAN-recreanten hebben dit weekend een bijzonder drukbezet en intensief badmintonprogramma. Naast deelname aan de clubkampioenschappen op zondag is een groot aantal van hen op zaterdag ook present bij het LRTT (Landelijk Recreanten Team Toernooi) in sportcomplex Valkenhuizen in Arnhem. De BAN-badmintonspelers wacht daar bij de 23e aflevering van het toernooi een vermoeiende speeldag met voor elk team ruim 20 dubbel- en mixpartijen tegen geduchte tegenstanders uit heel het land. Het grootste Nederlandse recreanten badmintontoernooi staat immers niet alleen bekend om haar sportiviteit en gezelligheid, maar vooral om de grote inzet waarmee de deelnemende teams elkaar in onderlinge wedstrijden in de enorme sporthal de felbegeerde punten betwisten. BAN slaagde er vorige jaren in Arnhem in het slotklassement een goede klassering te bemachtigen, zodat ook voor deze aflevering de verwachtingen hoog gespannen zijn. Meer informatie over de BAN-clubkampioenschappen elders op de website.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.