Informatieve bijeenkomst over junioren competitie – BAN

Informatieve bijeenkomst over junioren competitie

Wat zijn de taken van een teamcaptain? Hoe vul een wedstrijdformulier in? Hoe ontvang je gastspelers? Deze, en talloze andere onderwerpen, kwamen op 8 september aan bod in de informatieve bijeenkomst voor de ouders van BAN-junioren die dit seizoen voor het eerst competitie spelen. Bea Wolters, de BAN Junior Competitie Contact Persoon (afgekort JCCP) gaf via een overzichtelijke Power Point Presentatie, op heldere wijze allerlei informatie over de junioren competitie. De gegevens zijn na te lezen in alle teammappen en wordt ook per mail gestuurd, dus duidelijker kan haast niet. René Koster, een van de BAN vertrouwenspersonen, gaf een korte toelichting op de rol en mogelijkheden van de vertrouwenspersoon.
Jan Molenkamp lichtte het BAN Corona-protocol toe en deelde flyers uit over de BAN Open Dag. Marcel Stortelers wees erop een kopie van de bondspas op te slaan in de map, zodat die altijd bij de hand is. Vol van alle informatie ging iedereen na een uurtje op pad. Op weg naar de start van een boeiende en vooral leuke start van de competitie.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.