Huldiging van zes BAN kampioensteams – BAN

Huldiging van zes BAN kampioensteams

Huldiging van zes BAN kampioenteams
BAN huldigde op zondag 24 januari, aansluitend op de beslissende competitiedag, in de kantine van sporthal de Icoon de spelers van de teams die dit jaar kampioen werden in hun speelklassen. Dit seizoen heeft BAN maar liefst zes teams die als eerste eindigden in de uiteenlopende speelklassen: de seniorenteams S3 en S5 en de vier juniorenteams: J1, J3, J7 en J8.
Onder enorme belangstelling van de spelers, hun ouders en andere familieleden, bestuursleden en andere aanwezigen dankte BAN voorzitter Victor Meier eerst alle BAN-trainers, coaches en begeleiders. ‘Ook dit jaar hebben we weer een fantastisch resultaat geboekt. Zonder jullie enorme inzet was dit onmogelijk geweest. Onze dank komt zeker nog uitgebreid aan bod in onze jubileumactiviteit op 11 juni, als het 10 jarig bestaan van BAN uitgebreid gevierd wordt,’ zo vertelde hij.
Daarna reikte de voorzitter alle triomferende BAN-spelers een fraaie medaille uit ter blijvende herinnering aan hun prestatie. Ook was er voor de winnende teamleden een lekkere slagroomtaart. Deze werd door de spelers snel gedeeld met hun aanwezige ouders en andere familieleden. 

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.