Grote Clubactie: BAN jeugdkamp ! – BAN

Grote Clubactie: BAN jeugdkamp !

Wie heeft niet de geweldige verhalen gehoord? En de foto’s en filmpjes gezien? Het eerste BAN jeugdkamp was een groot succes. Was jij er bij? Dan wil je volgend jaar weer. Was jij er niet bij? Dan heb je vast gehoord wat je gemist hebt …

Voor het eerste jaar is er een flinke bijdrage vanuit de vereniging gedaan om het kamp betaalbaar te maken: dit was echter eenmalig, dus zijn we op zoek naar andere inkomsten.

De jaarlijkse Grote Club Actie is hiervoor zeer geschikt, dus hierbij de oproep aan jullie allemaal om zo veel mogelijk loten te gaan verkopen. Ook dit jaar zijn er weer leuke acties opgezet. Zo is dit jaar een kids-website gelanceerd: kids.clubactie.nl en is er de 20-loten-actie!

Speciale website: kids.clubactie.nl
Op kids.clubactie.nl kan je je inschrijven voor de landelijke Kids-verkoopwedstrijd. Bovendien vind je hier goede verkooptips, kleurplaten en moppen. Je kunt ook eigen verkooptips, kleurplaten, moppen en nieuwsberichten insturen. De Grote Clubactie selecteert de leukste inzendingen en zet deze op de website. Lekker interactief!

20-loten-actie
Lotenverkopers die 20 loten of meer hebben verkocht, ontvangen een gratis entreekaart voor een pretpark* en/of kunnen een bal of tassenpakket met fikse korting bestellen. De deelnemende pretparken zijn: Duinrell, Bobbejaanland en Slagharen. De wedstrijdbal of het tassenpakket kun je met een fikse korting bestellen bij Masita.
*Geldig bij Duinrell, Bobbejaanland en Slagharen. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Doorverkoop niet toegestaan.

Dus: doe mee en zorg dat we met z’n allen € 1500,- inzamelen voor het BAN jeugdkamp 2016!!!

Lotenboekjes zullen aan alle jeugdleden uitgedeeld worden op de trainingen. Senioren mogen natuurlijk ook hun best doen om loten te verkopen.

Zet deze datum al vast in je agenda: 19 september Landelijke start van de Grote Club actie!

Meer info volgt nog.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.