Grote BAN-ploeg naar badminton recreantentoernooi – BAN

Grote BAN-ploeg naar badminton recreantentoernooi

BAN komt op zaterdag 11 maart met maar liefst vijf teams en twee reservespelers naar het LRTT, het Landelijk Recreanten Team Toernooi in sportcomplex Valkenhuizen in Arnhem. Vorig jaar namen vier BAN-teams aan het grootste Nederlandse badminton recreantentoernooi deel. Dit jaar is de sportieve afvaardiging dus nog groter.

De 22 BAN-badmintonspelers wacht bij de 25e aflevering van het toernooi een zeer intensieve speeldag. Elk team speelt immers ruim 20 dubbel- en mixpartijen tegen geduchte tegenstanders uit heel het land. Het Landelijk Recreanten Team Toernooi staat niet alleen bekend om haar goede sfeer en gezelligheid, maar vooral om het grote aantal wedstrijden dat de spelers op één dag afwerken.
BAN speelt ook dit jaar het toernooi grotendeels met vaste koppels, maar voor deze gelegenheid zijn ook enkele gelegenheidsduo’s samengesteld.
De BAN-spelers zijn inmiddels een vaste gast op het toernooi. Met hun opvallende rode clubshirts vallen zij duidelijk op tussen de vele deelnemende teams. De BAN-afvaardiging slaagde er vorige jaren in bij het slotklassement een goede klassering te bemachtigen, zodat ook voor deze aflevering de verwachtingen hoog gespannen zijn.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.