Gratis proeflessen in week van het badminton – BAN

Gratis proeflessen in week van het badminton

Badmintonvereniging BAN organiseert in de landelijke ‘week van het badminton’ voor jong en oud gratis badmintonlessen. Er zijn drie verschillende mogelijkheden om kennis te maken met badminton als uitdagende sport. Op woensdag 16 september zijn junioren vanaf groep drie van de basisschool om 16.30 uur welkom in de Icoon, Lovink 10 Amersfoort. Opgeven tot uiterlijk 12 september via woensdag@banbadminton.nl onder vermelding van naam en leeftijd. De deelnemers nemen zelf hun sportkleding mee, de badmintonvereniging zorgt voor leenrackets.

In de gratis les van 16 september gaan de jongeren vooral zelf met racket en shuttle aan de slag. De gediplomeerde BAN trainer en de begeleiders staan garant voor een leuk, leerzaam en afwisselend spelaanbod. De nieuwkomers krijgen onder andere uitleg over de spelregels, de juiste racketgreep, loop-, spel- en houdingsvaardigheden. Zij oefenen verschillende soorten slagen als forehand, backhand, drop, clear en dropshot. Er is volop gelegenheid voor onderlinge wedstrijdjes om de vaardigheden in de praktijk te oefenen. Alle gastspelers ontvangen na afloop een fraaie BAN-tas met verschillende presentjes. 

Op donderdag 17 september is het de beurt aan de senioren. Zij kunnen vanaf 20.00 uur in de Icoon kennis komen maken met badminton als dynamische zaalsport. Ervaren of beginneling, iedereen kan plezier beleven aan badminton. Nieuwelingen kunnen zich de basisvaardigheden van badminton betrekkelijk snel eigen maken en op alle niveaus veel plezier beleven aan het beoefenen van de sport.
Opgeven is tot 14 september mogelijk via donderdag@banbadminton.nl.

Op zaterdag 19 september kunnen jongeren terecht in sportzaal de Bieshaar in Hoogland. Daar start vanaf 09.00 uur een leuke, afwisselende proefles badminton, afgestemd op de jeugd. Zij kunnen zich tot 16 september opgeven via zaterdag@banbadminton.nl met vermelding van hun naam en leeftijd. De deelnemers kunnen na deze kennismakingsles drie keer gratis naar vervolglessen komen, voordat zij besluiten over hun lidmaatschap. Wie dan besluit om jaarlid te worden van BAN krijgt een badmintonracket cadeau.
Meer informatie over BAN op de website www.banbadminton.nl

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.