Gratis badminton proeflessen voor jeugd en senioren – BAN

Gratis badminton proeflessen voor jeugd en senioren

Stop met bankhangen, start met badmintonnen! BAN organiseert twee gratis badminton proeflessen.

De kennismakingsles  op woensdag 18 januari, van 20.00 – 21.30 uur, richt zich op senioren en wordt gehouden in sporthal de Icoon (Lovink 10, Vathorst). Belangstellenden kunnen zich opgeven via proefles@banbadminton.nl onder vermelding van naam en woensdagavond.

De andere kennismakingsles wordt gegeven op zaterdag 21 januari om 09.00 uur in sportzaal de Bieshaar in Hoogland. Deze sportles duurt een uur en is speciaal bedoeld voor junioren tussen 6 en 12 jaar. Zij kunnen zich opgeven via proefles@banbadminton.nl onder vermelding van naam, leeftijd en zaterdag.

De deelnemers nemen zelf sportschoenen en sportkleding mee. BAN zorgt voor de leenrackets.

De gediplomeerde BAN trainer en de begeleiders staan garant voor een leuk, leerzaam en afwisselend spelaanbod. De nieuwkomers oefenen verschillende soorten slagen en er is gelegenheid voor onderlinge wedstrijdjes om de vaardigheden te oefenen. Alle gastspelers ontvangen na afloop een leuk BAN-badminton presentje.

Nieuwelingen kunnen zich de basisvaardigheden van badminton betrekkelijk snel eigen maken en op alle niveaus veel plezier beleven aan het beoefenen van de sport. Badminton is stoer, spannend, snel en sportief: fun, fast en fit!

De deelnemers kunnen na deze kennismakingsles drie keer gratis en vrijblijvend naar vervolglessen komen, voordat zij besluiten over hun lidmaatschap.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.