Gratis badminton proefles voor jeugd – BAN

Gratis badminton proefles voor jeugd

Badmintonvereniging BAN organiseert op zaterdag 17 september én op woensdag 21 september een gratis badminton proefles voor jeugd vanaf 6 jaar. De Amersfoortse badmintonvereniging organiseert deze proeflessen in het kader van de Nationale Sportweek. De eerste gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met badminton wordt gehouden op zaterdag 17 september in sportzaal de Bieshaar (Hoogland). De andere proefles is op woensdag 21 september in sporthal de Icoon (Vathorst).

Op zaterdag 17 september in sportzaal de Bieshaar in Hoogland begint de badminton proefles om 09.00 uur en duurt een uur.
Op woensdag 21 september wordt een soortgelijke les gehouden in Sporthal de Icoon. Deze bijeenkomst begint om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De deelnemers nemen zelf sportschoenen en sportkleding mee. BAN zorgt voor de leenrackets. Vooraf inschrijven via proefles@banbadminton.nl onder vermelding van naam, leeftijd en woensdag of zaterdag.
De gediplomeerde BAN trainer en de begeleiders staan garant voor een leuk, leerzaam en afwisselend spelaanbod. De nieuwkomers oefenen verschillende soorten slagen en er is gelegenheid voor onderlinge wedstrijdjes om de vaardigheden te oefenen. Alle gastspelers ontvangen na afloop een leuk BAN-badminton presentje.
Nieuwelingen kunnen zich de basisvaardigheden van badminton betrekkelijk snel eigen maken en op alle niveaus veel plezier beleven aan het beoefenen van de sport.
De deelnemers kunnen na deze kennismakingsles drie keer gratis naar vervolglessen komen, voordat zij besluiten over hun lidmaatschap.
Meer informatie over BAN op de website www.banbadminton.nl

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.