Gezellig winter toernooi bij BAN – BAN

Gezellig winter toernooi bij BAN

Op woensdag 28 december organiseert BAN in sporthal de Bieshaar een gezellig winter badminton toernooi. Vanaf 20.30 uur kunnen we in de zaal en begint het sportieve festijn. De deelname kost €5,00 en staat open voor alle BAN-leden: junioren, senioren, recreanten en competitiespelers.

Alle deelnemers krijgen een ‘winterkaart’.  Zoek je maatje en speel met hem/haar tegen het anders gekleurde duo een sportieve wedstrijd. Het klinkt ingewikkeld, maar het wijst zich eigenlijk vanzelf. Alle partijen duren 12 minuten, waarna anderen aan bod komen.

Je hoort op de avond zelf hoeveel partijen je speelt. Heb je je volledige aantal gespeeld, dan lever je je puntenkaart in en klaar is Kees, Piet, Marie, Gerrie (of hoe je dan ook heet).

Het toernooi duurt tot ongeveer 22.30 uur. Daarna volgt in de kantine de prijsuitreiking. Er zijn verrassende prijzen te winnen, dus doe je best. De Recreatiecommissie zorgt voor een lekker hapje.

Reden genoeg om je snel op te geven.

Heb een gezellige, sportieve badmintonavond in de Kerstperiode. Geen sneeuwballen of maar shuttles. Niet bevriezen maar badmintonnen!

Doe mee aan het BAN Wintertoernooi. Opgeven kan tot 20 december via banbadminton.nl/inschrijven

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.