Geslaagd BAN toernooi bij start badmintonseizoen – BAN

Geslaagd BAN toernooi bij start badmintonseizoen

Badmintonvereniging BAN opende op vrijdag 28 augustus met een zeer geslaagd starttoernooi het badminton speelseizoen. Aan het recreatieve evenement nam een mix van meer dan veertig spelers deel: junioren, senioren, recreanten en competitiespelers.

De organisatie zorgde voor een verrassende indeling van de deelnemers. Het spelschema gaf daarover in eerste instantie slechts beperkte informatie. Daardoor was het iedere keer een verrassing welke combinatie van spelers met elkaar speelde en tegen wie zij de sportieve strijd aangingen. De beginnende spelers kregen bij het spelen enige coaching van de ervaren deelnemers, de recreanten werden enigszins ontzien door de doorgewinterde competitiespelers. Daardoor beleefden alle deelnemers op eigen niveau veel plezier aan de enerverende wedstrijden. Er werd gestreden om elk punt, maar winnen of verliezen was bij dit toernooi minder belangrijk: het spelplezier en sportiviteit voerden overal de boventoon.

Na de laatste wedstrijd werden in de kantine van sportzaal de Bieshaar de verrassende winnaars gehuldigd. Onder het genot van een drankje en hapje blikte men alvast voor op het komende badmintonseizoen.

Meer foto’s op de website www.banbadminton.nl/foto

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.