Erepenningen voor BAN bij badmintontoernooi – BAN

Erepenningen voor BAN bij badmintontoernooi

Met drie erepenningen, een taart en veel goede en sportieve prestaties rijker keerden de spelers van BAN (Badminton Amersfoort Noord) tevreden terug van de 25e editie van het Landelijk Recreanten Team Toernooi in Arnhem.

Badmintonvereniging BAN was op 11 maart met vijf teams een van de meest opvallende ploegen bij de jubileumeditie van dit grootste Nederlandse toernooi voor recreanten. Dit jaar deden in totaal zeventig teams mee aan dit jaarlijkse sportieve evenement.

In de enorme sporthal Valkenhuizen in Arnhem speelde elk team ruim twintig dubbelpartijen tegen tegenstanders uit het gehele land. De BAN-spelers boekten menig sportief succes, maar genoten vooral van de vele spannende wedstrijden. Bij de verloting van een taart onder alle deelnemende teams bleek een van de BAN teams de gelukkige winnaar. Die taart bleek erg gemakkelijk uit de doos te willen, zo bleek later….

Maar ook bij de prijsuitreiking na afloop van het toernooi werden BAN-spelers naar voren geroepen. Drie BAN-spelers werden benoemd tot ere-deelnemer omdat zij het LRTT-toernooi al vele jaren trouw bezoeken. De drie gehuldigden waren erg blij en bijzonder verrast met hun erepenningen.

Moe, maar zeer tevreden keerden de BAN-ploegen terug naar Amersfoort waar in restaurant de Stoeterij de avond gezellig werd afgesloten.

Voor veel BAN spelers was het LRTT toernooi de laatste grote oefening voor de BAN clubkampioenschappen die komend weekend worden gehouden in sporthal de Icoon.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.