Einde gouden Molenkamp tijdperk bij BAN – BAN

Einde gouden Molenkamp tijdperk bij BAN

Molenkamp gezinNa 20 jaar komt er een einde aan het tijdperk van de Molenkamp driehoek….Wie kent ze niet, kroost van Jan en Conny Molenkamp – Leon en Anouk, de jonge revolutie Molenkamp (juniors) bij BAN. Ze spelen beiden al badminton sinds ze kunnen lopen en ook nog eens bij BAN. Niet alleen hebben ze BAN naar een hoger niveau kunnen tillen (met vele anderen) ook daarnaast zijn ze al jaren actief op vele andere fronten binnen de verenging, want ook dat is er naast het badminton van huis uit ingegoten.

Leon en Anouk spelen al vanaf de jeugd samen in één team. Ze zijn samen gestart met competitie in 2004 in de jeugd. In 2008 wisten ze Jan af te lossen in BAN 1 – 2e klasse, om uiteindelijk in seizoen 2014/2015 3e divisie landelijk te spelen. Dit is het hoogste niveau ooit gehaald in de geschiedenis van SVH –> BAN. Maar daar blijft het niet bij:

Anouk heeft na vele brainstormsessies besloten voor zichzelf te kiezen en het hogerop te gaan zoeken. Zij mag volgend seizoen uitkomen voor de andere Amersfoortse verenging; BCA, hier zal ze 2e of 1e divisie gaan spelen. Zouden we dan ooit kunnen zeggen dat een eredivisiespeler begonnen is bij BAN?

Leon gaat voor de verandering weer eens naar het buitenland. Hij is een studie in Barcelona begonnen voor anderhalf jaar. Hij gaat hier badmintonnen bij een Catalaanse club en heeft te horen gekregen dat hij in de Spaanse eerste divisie mag uitkomen aankomend seizoen.

Dit zal de eerste keer zijn voor beide spelers dat ze een badmintonseizoen niet in het BAN rood spelen. Misschien keren Leon en Anouk ooit in de toekomst nog terug bij de club waar het allemaal begonnen is en zoveel meer. BAN zal altijd hoog in het vaandel staan bij beide spelers en vice versa!

Jan zal aankomend seizoen uiteraard gewoon weer competitie blijven spelen. De eeuwige vedette heeft opnieuw de taak om spelers uit de jeugd op te vangen en wijs te maken in de senioren competitie.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.