Edwin Ekiring crowdfunding – BAN

Edwin Ekiring crowdfunding

Edwin Ekiring, een in Nederland woonachtige badmintonprofessional heeft een droom: in zijn vaderland Oeganda plezier, hoop en geluk te brengen door mensen kennis te laten maken met badminton.
De afgelopen maanden heeft Edwin door heel Nederland kleding en andere badmintonmaterialen in ontvangst genomen om deze mee te kunnen nemen naar Oeganda. Edwin heeft heel erg veel materialen ontvangen en is hier heel erg dankbaar voor, maar om de materialen daadwerkelijk te kunnen verschepen naar Oeganda is nog € 2000,- nodig. Via een crowdfundingcampagne, gefaciliteerd door Badminton Nederland,probeert hij dit bedrag bij elkaar te brengen. Edwin is uiteraard bereid iets terug te doen voor iedereen die een bijdrage levert. Bijvoorbeeld bij een donatie van € 250,- een clinic door Edwin of een persoonlijke training voor €100,-. Edwin hoopt in september de materialen in Oeganda uit te kunnen delen. Op het crowdfundingplatform is meer informatie te vinden en kan gedoneerd worden: https://crowdfundingvoorclubs.nl/badminton/goal/view/crowdfunding-badminton-in-oeganda

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.