Dit was de laatste keer…. Mijn “zwanenzang”…. – BAN

Dit was de laatste keer…. Mijn “zwanenzang”….

Afgelopen maandag was het dan eindelijk zover na vijf jaar treuzelen eindelijk de stap gezet. Mijn laatste bestuursvergadering was eigenlijk niet anders dan de vergaderingen in de afgelopen 13 jaar. Vaste thema’s als; de ijsbaan in de Bieshaar, inschrijvingen voor de competitie, het wat teleurstellende aantal deelnemers aan de clubkampioenschappen en optimale bezetting van de trainingsgroepen passeerden de revue.

Centraal uiteraard onze doelstelling met de jaarlijks terugkerende discussie: ” Is BAN een recreatieve competitievereniging of een competitievereniging met recreatieve trekjes.” Komen de recreatieve leden niet knel te zitten? Krijgen onze topteams die in de landelijke competitie spelen wel de ondersteuning en aandacht die ze verdienen? Zijn we niet groot voor servet en te klein voor tafellaken?

Uiteindelijk werden we natuurlijk weer unaniem eens en hebben de voorbereiding voor de komende algemene ledenvergadering op 21 maart weer achter de rug.

De alv; mijn laatste klus voor BAN en dan ga ik met veel plezier terugkijken op 13 jaar “hobby”. Ik zou het zo weer doen!

Met een beetje geluk kan ik (voor) maandag de 21e mijn opvolger presenteren.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.