Derde Badmintonplanet Team-Best toernooi – BAN

Derde Badmintonplanet Team-Best toernooi

BC Alouette organiseert het derde Badmintonplanet Team-Best toernooi. Een gezellig en informeel toernooi tussen verschillende competitieteams als laatste voorbereiding op de competitie. Het toernooi vindt plaats op zondag 13 september in sporthal Naastenbest in Best. Tijdens deze dag zullen we spelen van 10.00 tot 17.00 uur en aansluitend kunnen alle spelers deelnemen aan een BBQ.

 

Spelers schrijven zich voor het toernooi in met een team. Ieder team speelt een aantal wedstrijden  die van te voren in willekeurige volgorde door de toernooicommissie zijn bepaald. Het team mag zelf bepalen welke spelers de wedstrijden gaan spelen.

 

De kosten voor het toernooi zijn € 7,50 en voor de BBQ is € 12,50. Graag deze kosten voor aanvang van het toernooi over te maken op rekeningnr. NL07RABO01070 25 752 (BIC RABONL2U) t.n.v BC Alouette te Best, onder vermelding van Team Best 2015 + (team) naam. GRAAG PER TEAM BETALEN!!!

Wil je deelnemen stuur dan onderstaande formulier terug naar eind-best@bc-alouette.nl

 

Inschijfformulier:

 

Team:

Niveau:

Spelers:

Contactpersoon:

Telefoonnummer:

Naam:                                                                 Bondsnummer:                                              Deelname BBQ:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Met vriendelijke groet,

Stephanie van den Hurk

Technische Commissie Bc Alouette

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.