Competitie spelen bij BAN – BAN

Competitie spelen bij BAN

Competitie is het spelen van wedstrijden tegen teams van hetzelfde niveau van andere verenigingen binnen Regio Centrum. Deze wedstrijden vinden plaats van september tot eind januari. Een poule bestaat zonder teruggetrokken teams uit 8 teams. Je speelt dan 14 wedstrijden, waarvan er zeven thuis en zeven uit zijn. Bij BAN is het mogelijk om op alle niveaus in de jeugdcompetitie en bondscompetitie t/m 4e divisie te spelen. Voor competitie spelen op recreatief niveau is meer informatie op de recreanten competitie pagina te vinden.

In de BAN van badminton!

Bij ons competitie spelen?

Ben je geïnteresseerd om bij BAN competitie te spelen? Meld je dan aan via het onderstaande formulier of mail naar ledenadministratie@banbadminton.nl om kennis te maken. Je kan drie keer komen proberen om te kijken of het competitie spelen/trainen bij ons bevalt.

  Naam:
  E-mail:
  Geslacht:
  Telefoonnummer:
  Leeftijd:
  Onderwerp:
  Je bericht:

  Contactgegevens CCP en JCCP

  De CCP (Competitie Contact Persoon) en JCCP (Junioren Competitie Contact Persoon) zijn de aanspreekpunten naar de bond voor competitie gerelateerde vragen.

  CCP (senioren)Josette Zaalbergccp@banbadminton.nl
  JCCP (junioren)Bea Woltersjccp@banbadminton.nl

  Clubkleding

  Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

  Sponsor SCHUR FLEXIBLES

  BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


  Yonex Dutch Open

  BAN open dag

  Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.