CHEMPS Badminton zomerkampen – BAN

CHEMPS Badminton zomerkampen

Afgelopen maanden ben je Bart-Jan den Hollander op verschillende toernooien al tegen gekomen en na de zomer gaat hij bij BAN training geven. Al sinds 1998 organiseer Bart-Jan zomer badmintonkampen. De locatie is in Driebergen van 4 t/m 9 augustus. De CHEMPSbadmintonkampen zijn er voor iedereen, of je een hele goede badmintonner bent of juist wat minder. We gaan rond de 20 uur de baan op en leren je veel nieuwe dingen zoals een nieuwe dubbelspel taktiek: ‘ik ben waar jij niet bent – en andersom…’. Maar ook besteden we veel aandacht aan bestaande technieken en tactieken. Een mooie start voor het nieuwe seizoen.

Het badmintonnen is een belangrijk onderdeel bij het CHEMPSbadmintonkamp… maar daarnaast vinden we het super dat je vrienden maakt en als een groep aan de slag gaat. Daarom is er ook genoeg vrije tijd op het geweldige landgoed de Lindenhorst waar we verblijven. De sporthal is op fietsafstand en ook het zwembad waar we de donderdag naar toe gaan.

Krijg je al zin? Meer informatie op www.badmintonkampen.nl De inschrijving is ook via de site mogelijk. Wil je eerst wat meer info dan kan je een mailtje sturen naar info@badmintonkampen.nl of bellen naar 06-51313710

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.