Buiten badminton senioren recreanten – BAN

Buiten badminton senioren recreanten

Het is een bijzondere tijd maar er zijn weer mogelijkheden om samen te sporten. BAN biedt haar senioren recreanten (19 jaar en ouder) daarom de mogelijkheid buiten te sporten. Voorlopig is binnensport niet mogelijk en daarom is gekozen om buiten samen te sporten aan te bieden.nSporten mag alleen als wij 1,5 meter afstand van elkaar bewaren. Klik op lees meer om je hiervoor aan te melden.

Aanmelden
Via het onderstaande formulier kan je jezelf aanmelden voor de buitentraining.

  Aanmelden BAN Buitentraining senioren recreanten
  Voornaam *:
  Tussenvoegsels :
  Achternaam *:
  E-mailadres *:
  Ik doe mee *: JaNee
  Opmerking(en)*:
  Verstuur
  * verplicht invullen.  

  Protocollen
  We spreken af dat de protocollen van Badminton Nederland protocol BN en Cobu Boys (zie bijlage) worden nageleefd. BAN is te gast bij Cobu Boys. We houden ons aan de huisregels van Cobu Boys. Op locatie zijn namens BAN locatiecöordinatoren aanwezig die toezicht houden op de naleving van de protocollen. BAN en haar begeleiders vragen daarom om jouw medewerking. Alleen samen kunnen we de regels naleven.

  Je wordt daarom met nadruk verzocht de onder aan dit bericht opgenomen Veiligheids- en hygiëne voorschriften door te nemen en na te leven.

  Begeleiding en speelmogelijkheden
  Chris Ketterink neemt de begeleiding van de spelers voor zijn rekening. Omdat er buiten wordt gesport zal Chris een warming up van circa 15 minuten verzorgen. Op locatie zijn speedmintonrackets aanwezig. Ook kan er worden gebadmintond met Air shuttles. Dat zijn shuttles die speciaal voor badminton in de buitenlucht zijn ontwikkeld en er kan met het eigen badmintonracket worden gespeeld. Als er andere trainingswensen zijn kan dat met Chris worden besproken.

  Locatie, dag en tijd
  Locatie                 : Sportpark Zielhorst 10, 3822 ZT Amersfoort op het kunstgrasveld van Cobu Boys Google Cobu Boys
  Ingangsdatum  : 12 juni 2020
  Dag                      : vrijdag
  Tijd                      : 19.00- 20.15 uur
  Einddatum        : tot wanneer buiten sporten wordt georganiseerd zal tijdig via de email en website worden gecommuniceerd.

  Op de toegewezen buitensport locatie wordt het speelveld gemarkeerd door linten, pylonen en/of hoedjes. Het veld is ook in gebruik door andere sporten. Er is dus een veldverdeling. We spreken af dat we binnen de lijnen van het speelveld blijven dat aan BAN is toegewezen. Passanten worden niet toegelaten.

  Inschrijven voor buitensporten
  Het is van belang dat BAN en haar locatie coördinatoren op de hoogte zijn welke spelers zij kunnen verwachten. Daarom vragen wij je in te schrijven via de website.

  Sportuitrusting
  Het is van belang na te denken over de sportkleding. Er wordt gespeeld in de buitenlucht op een kunstgrasveld. Pas je kleding en schoeisel (geen voetbalschoenen voor gras) hierop aan. Neem een gevulde bidon mee (die niet met anderen wordt gedeeld), een oude handdoek die vies mag worden om op het kunstgras te leggen om op te gaan liggen of te zitten en een zweethanddoekje. Denk ook aan een regenjas als regen wordt verwacht.

  Je zult begrijpen dat buiten niet wordt gebadmintond met shuttles die we in de zaal gebruiken. We vragen je echter wel je racket mee te nemen om te Air badmintonnen. BAN beschikt over een aantal speedminton rackets.

  Desinfecteren van gebruikte materialen en EHBO koffer
  Gebruikte materialen worden na gebruik gedesinfecteerd. Op locatie is een EHBO koffer aanwezig. Na afloop van de training wordt de spelers de mogelijkheid geboden de handen te desinfecteren.

  Veiligheids- en hygiëne voorschriften
  Voor een goed verloop van vrij spelen gelden de volgende Veiligheid- en hygiëneregels:

  • Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop
  • blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts;
  • blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je je kind weer laten sporten en naar buiten;
  • blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat u tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet u thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact;
  • houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van iedere andere persoon buiten jouw huishouden (uitzondering voor kinderen tot en met 12 jaar);
  • hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes;
  • ga voordat je naar de club vertrekt thuis naar het toilet;
  • was voor je training thuis je handen met water en zeep, minimaal 20 seconden;
  • was je handen met water en zeep voor en na bezoek sportlocatie;
  • douche thuis en niet op de sportlocatie
  • vermijd het aanraken van je gezicht;
  • schud geen handen;
  • kom niet eerder dan 10 minuten voor de sportactiviteit aan op de sportlocatie en ga direct daarna naar huis.
  << Volgend bericht

  Clubkleding

  Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

  Sponsor SCHUR FLEXIBLES

  BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


  Yonex Dutch Open

  BAN open dag

  Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.